Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мисля, че за моята Алфа става въпрос. Ще ми е интересно какво ще обсъждате след като не сте я виждали, освен на снимки правени от мене с телефон. В момента се продава в автокъща във Варна, нямам време да я продавам сам. Причината за продажба вече е, че си купих Инфинити ех 30d и Алфата ми е наистина излишна. Интересен е факта, че потенциалния купувач иска да купи кола, която нова е струвала 80-90 бона за без пари. Е, не става! Btw: и мойте надписи отзад ги няма, стоят в подлакътника, просто по каско имаше драскотини по задната броня и като я боядисаха не съм ги слагал.
    Last edited by boian; d.m.y г., 17:50.
    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Първоначално публикувано от valery_ Покажи съобщение
      engine checka свети, защото не е запалена.
      напълно съм наясно но съм написал този коментар не в темата където трябва ..
      Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
      Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Колеги, някой гледал ли е тази
        Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщение
          Колеги, някой гледал ли е тази
          Аз ходих да я гледам преди 4 месеца.
          Най-вече незаинтересоваността на автокъщата да продаде колата ме отблъсна.
          Колата беше "затрупана" между много други коли и едвам стигнах до нея (беше валяло и трябваше да се преплуват едни дълбоки локви). Не пожелаха да ми я отворят и я гледах през прозорците. Интериора ми се видя много захабен. Но е възможно ако мине една процедура по освежаване да стане "като нов". Не съм наясно колко зле изглеждащ салон може да се освежи и лъсне, но тоя си беше кочина. Не знаят защо не пали - не са я закачали на компютър - та трябва да се отиде с човек, който може да направи диагностика на място.
          Цената тогава беше към 8000лв. Отвън ми се видя прилична. Но огледа ми беше толкова... обиколих колата отвън и надничах през прозорците
          Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
          EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

• Отиваш, оглеждаш я и ако ти допадне на визия, то направо им предлагай 5.5к и това е.

Защото дори и двойно да дадеш, то няма гаранция, а така поне си знаеш, че те чака приключение, от което лесно ще излезеш напред, но има и малка вероятност да излезеш на нула след разправиите.

Защото както казва един наш колега:

Това е Алфа, винаги си има собствено мнение и това са си обслужвания.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Това е Алфа, винаги си има собствено мнение
              Първата част от цитата си е факт. Втората част се отнася за моята собствена кола и не виждам да има общо с темата
              Mercedes ML 63 AMG 07'
              159 TI 2.4JTDm SW 09'
              156 2.0 20V Turbo
              VW Phaeton 3.0 TDI 09'
              sigpic

Comment

• благодаря колеги
                Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
                  Първата част от цитата си е факт. Втората част се отнася за моята собствена кола и не виждам да има общо с темата
                  Твоята па не я виждам хич, да вземе да дойде да се срещне със сестрицата си...
                  Да направим една хасковска ТИ срещица
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Та гледам из обявите по сайтовете, хора купили си Алфи , сменили ремъци ,ролки, масла ,вериги и тн. и след месец я продават ,обслужена странни действия, дайте предположения,какво ще да е това разочарование от тая кола.

Comment

• Най добрия вяриант е да попиташ тях!
                      Тука не знам някой да е купил 159 и да я е продал след няколко месеца, освен един човек само, ама той просто търси своята бройка, защото после пак купува 159ка.
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• на мен па ми харесва тази http://www.cars.bg/c1284181
                        sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Ами скача,кво чакаш ????
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Ами скача,кво чакаш ????
                            малко са ми много кинтите

Comment

• Да не мислиш да се връщаш обратно?

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                                Да не мислиш да се връщаш обратно?
                                аз никога не съм си тръгвал гледам TI-те

Comment

Working...
                                X